Medewerkers

We speak English Wir sprechen Deutsch Nous parlons francais Dick Koster
Huisarts
Sinds 2014 werk ik met veel plezier in Voorhout als huisarts. Ik ben getrouwd en samen met mijn vrouw hebben we 4 kinderen, tussen de 24 en 15 jaar. Het werk als huisarts vind ik zeer boeiend door de veelzijdigheid van de vragen die mensen stellen. Goed doorvragen helpt daarbij en maakt het werk iedere dag weer anders. Samenwerken aan uw gezondheid in overleg met u en samen met ons team is een belangrijk onderdeel van het werk. Soms per klacht, soms meer preventief.  Altijd kijkend naar uw leven en gezondheid en hoe we het beste resultaat kunnen vinden. Naast werken is mijn gezin, wandelen in de bergen, muziek en lezen heel belangrijk. Ik zit in diverse besturen en ben onder andere medisch adviseur bij het Hospice in Sassenheim en op de Huisartsenpost. Naast mijn opleiding tot huisarts ben ik ook mediator en bemiddel graag bij ingewikkelde zaken, een vaardigheid die natuurlijk ook in de praktijk soms ingezet kan worden.

 

 

 

Florance Mollingen

tijdelijke waarneemster tot 1 september op de dinsdag en donderdag

van 1 sept tot 1 okt alleen op de dinsdag

 

Carla Juffermans, huisarts 

van 1 september tot 1 oktober de donderdagen

daarna vaste dagen op dinsdag en donderdag.

 

Margret Remmig
Assistente
Graag wil ik u voorstellen over mijzelf, ik ben getrouwd en we hebben twee dochters. Vanaf mijn 18 jaar heb ik altijd in Huize Agnes gewerkt als verzorgende, eerst full time en na mijn eerste dochter ben ik part time gaan werken. Dit heb ik altijd met veel liefde en plezier gedaan. In oktober 2004 ben ik begonnen als doktersassistente. Heb hier ook mijn opleiding als doktersassistente voor behaald. Ik heb 10 jaar lang de twee banen gecombineerd gedaan, maar omdat ik nu meer werk als doktersassistente ben ik gestopt bij Huize Agnes. Met veel plezier doe ik mijn werk waarin de aandacht en tijd voor de patienten voorop staat en om samen te werken aan uw gezondheid.

 

Annemarie Veenstra
Assistente
Mijn naam is Annemarie Veenstra. Ik ben getrouwd en moeder van 2 dochters (11 en 15 jaar). Ik werk sinds april 2016 met veel plezier in deze praktijk. Daarnaast ben ik ook werkzaam bij dokter Schinkelshoek.

 

Marja Rorije
Praktijkverpleegkundige

Mijn naam is Marja Rorije-de Boer. Vanaf 1973 ben ik werkzaam in de gezondheidszorg; destijds begonnen als doktersassistente. Op latere leeftijd de deeltijd HBO-V en de post HBO opleiding verpleegkundige in de Huisartsenpraktijk afgerond. Vele jaren ben ik werkzaam geweest als wijkverpleegkundige in diverse functies. Sinds 1998 ben ik werkzaam als praktijkverpleegkundige. In verschillende huisartsen praktijken heb ik ervaring opgedaan met als aandachtsgebieden Diabetes Mellitus, Astma / COPD, Cardiovasculair Risicomanagement en Ouderenzorg. Tevens begeleid ik de patiënten met stoppen met roken en bezoek ik de patiënten in het kader van het project Ouderenzorg. Sinds ​augustus 2008  ben ik geregistreerd als diabetesverpleegkundige.​ Ik hoop dat ik vanuit mijn aandachtsgebieden veel voor u kan betekenen.

 

Joke Bakker
Praktijkverpleegkundige
Mijn naam is Joke Bakker en ik werk 1 dagdeel per week als praktijkverpleegkundige / praktijkondersteuner in de praktijk Koster & Kuijlen. Ik ben opgeleid tot verpleegkundige A in het Diaconessenhuis in Leiden (nu Alrijne Ziekenhuis Leiden). Verder heb ik aanvullend een aantal opleidingen gevolgd (post-HBO verpleegkundige in de huisartsenpraktijk, post-HBO echocardiografie, opleiding tot spirometrie-assistente). Ook sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Naast het uitvoeren van longfunctie-onderzoeken bloeddrukcontroles controleer/begeleid ik patiënten met luchtwegklachten (zoals astma en COPD), patiënten die bekend zijn met een verhoogd risico op hart en vaatziekten en patiënten die overwegen om te stoppen met roken.

 

Marieke Altena
Praktijkverpleegkundige
Ik ben Marieke Altena, afgestudeerd klinisch psychologe. Sinds juli 2016 ben ik praktijkondersteuner (POH-GGZ) bij de Huisartsenpraktijk Koster en Kuijlen. In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen. Zo heb ik bijvoorbeeld gewerkt met mensen met een verslaving, mensen met een eetstoornis, mensen met een verstandelijke beperking, ouderen en kinderen met een psychiatrische stoornis (zoals ADHD, ADD en ASS). Iedere donderdag ben ik van 9.00 tot 13.00 uur in de praktijk te vinden. U bent bij mij van harte welkom voor een gesprek. U kunt deze maken bij de assistente of bij de huisarts. Tijdens dit gesprek zal ik samen met u proberen te achterhalen wat uw zorgvraag is en wat ik voor u kan betekenen. Indien nodig kan ik u in overleg met de huisarts doorverwijzen.